آثار شوپنهاور در اصفهان نقد و بررسی میشود
به گزارش پویش خبر به نقل از خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اصفهان، در این برنامه با اجرای عباسعلی صالحی و مهدی صادقی، درباره کتابهای هنر رنجاندن، هنر رفتار با زنان و هنر خوشبختی، از آثار شوپنهاور گفتوگو خواهد شد. در کارنامه ادبی علی عبداللهی، بجز آثار شوپنهاور، ترجمه کتابهای هرگز مگو هرگز، عاشقانههای گوته، […]
به گزارش پویش خبر به نقل از خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اصفهان، در این برنامه با اجرای عباسعلی صالحی و مهدی صادقی، درباره کتابهای هنر رنجاندن، هنر رفتار با زنان و هنر خوشبختی، از آثار شوپنهاور گفتوگو خواهد شد.
در کارنامه ادبی علی عبداللهی، بجز آثار شوپنهاور، ترجمه کتابهای هرگز مگو هرگز، عاشقانههای گوته، داستانهای فلسفی برتولت برشت و ۴۳ داستان عاشقانه و سپیده دمان نیچه هم به چشم میخورد.
آرتور شوپنهاور بر اندیشههای شماری از متفکران پس از خود تاثیر داشته است. در میان آنان میتوان به هارتمن، بورکهارت، نیچه، فروید، هایدگر و نیز هورکهایمر اشاره کرد. تاثیر اندیشههای شوپنهاور بر هنر و ادبیات نیز انکارناپذیر است. فریدریش هبل، ریچار واگنر و ویلهلم بوش تحت تاثیر او بودند. از مهمترین آثار شوپنهاور میتوان به «درباره ریشههای چهارگانه اصل سبب کافی» (۱۸۱۳)، «درباره دیدن و رنگها» (۱۸۱۶)، «جهان چونان اراده و تصور» (جلد نخست ۱۸۱۹) و (جلد دوم ۱۸۴۷)، «درباره اراده در طبیعت» (۱۸۳۶) و «دو مسئله اساسی فلسفه اخلاق» (۱۸۴۱) اشاره کرد.
این برنامه از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در شهرکتاب اصفهان واقع در خیابان اردیبهشت جنوبی نبش کوچه ششم، برگزار میشود