“آنالار یادگاری” سوغات ماندگار شهر گوگان
به گزارش پویش خبر، گوگان شهری در ۴۰ کیلومتری جنوب تبریز در استان آذربایجان شرقی است که به دلیل آب و هوا و خاک مناسب محصولات کشاورزی متنوعی دارد. اما گردوی این شهرستان به دلیل درصد چربی، روغن بالا و طعم و مزه خاص آن بسیار معروف است.
چند تن از اهالی این شهرستان بخاطر احیای سنت دیرینه خود آستین همت بالا زده اند و باقلوای سنتی از پودر گردوی خالص که سالیان دور مادران این منطقه برای سفره عید تدارک می دیده اند را دوباره از نو احیا کرده اند و کام مسافران و بازدیدکنندگان را در تمام سال شیرین می کنند.
آقای نصراله پور یکی از همین اهالی در گفتگویی اظهار کرد: اساس این باقلوا از گردو و بادام است و به دلیل اورگانیک بودن مواد اولیه بسیار مفید و انرژی زا می باشد که باعث شده این باقلوا شهرت زیادی پیدا کند.
وی همچنین گفت: نام این محصول را به دلیل اینکه میراث مادران و مادربزرگ هایمان می باشد “آنالار یادگاری” انتخاب کرده ایم.