استقبال کم نظیر مردم از نمایشگاه فرش دستباف ایران با وجود روزهای سخت اقتصادی
رییس مرکز ملی فرش ایران از تحقق فروش و استقبال کم نظیر مردم از نمایشگاه فرش دستباف ایران با وجود روزهای سخت اقتصادی و تحریم های آمریکا خبر داد.
به گزارش پویش خبر، فرشته دستپاک با بیان این که با وجود مواجهه با جنگ اقتصادی سنگین و شیطنتهای آمریکا، حوزه فرش کشور توانسته جمعیتی دو میلیون نفری با ماهیت صد در صد مردمی را جذب کند، افزود: با وجود آن که ما از سال گذشته در حوزه فرش توسط آمریکا تحریم شدیم اما شاهد حضور گسترده مردم در نمایشگاه پارسال و امسال هستیم .
او گفت: با وجود روزهای سخت اقتصادی انتظار نداشتیم که این گونه مردم از نمایشگاه فرش استقبال کنند.
رییس مرکز ملی فرش ایران با اشاره به حضور ۸۵۰ غرفه در نمایشگاه امسال ادامه داد: این نشان از اعتماد و امید تولیدکنندگان و مردم به این حوزه دارد و طی روزهای اخیر بیش از حد انتظار ما فروش اتفاق افتاده است.
دستپاک افزود: آن چیزی که فروشندگان فرش و اتحادیه آنها دراین شرایط سخت اقتصادی به ما منعکس می کنند، نشان دهنده فروش خوبی است که برای ما بسیار ارزشمند است.
او با بیان این که کسانی که از این نمایشگاه برای صادرات به خارج از کشور نیز فرش خریداری و انبار کرده اند نیز بازخورد خوبی نشان داده اند، تصریح کرد: روی هم رفته از برگزاری این نمایشگاه راضی هستیم و با وجود شرایط خاص و سخت اقتصادی بیش از انتظار ما بود.
رییس مرکز ملی فرش ایران با اشاره به این که فروش داخلی فرش نیز بسیار خوب بود ارایه آمار و ارقام در این خصوص را به بعد از اتمام نمایشگاه موکول کرد و درخصوص استقبال سایر کشورها از جمله چین از نمایشگاه گفت: ما به دنبال آن هستیم که میز مشترک بین ایران و چین را در مرکز ملی فرش ایران داشته باشیم چون چین بازار بسیار بزرگی برای ایران است و جمعیت ثروتمند چین علاقه مند به فرش دستباف ایرانی هستند.
دستپاک با بیان این که کشورهای چین، هنگ کنگ و سایر کشورهای آسیای شرقی می توانند بازار خوبی برای توسعه تجارت فرش ایران باشند، گفت: ما پس از تحریم آمریکا ۲۹٫۵ درصد از صادرات فرشمان را از دست دادیم اما با این وجود صادرکنندگان ما از طرق مختلف فرش خودشان را صادر می کنند و آثار بسیار خوبی را در چین، روسیه ، کشورهای اتحادیه آ سه آن و سایر کشورها می توانیم داشته باشیم.
او با اشاره به بازدید حدود ۲۲ سفیر از کشورهای استرالیا، شیلی، کره جنوبی و سایر کشورها افزود: همه این سفرا برای توسعه روابط اقتصادی با کشورشان در حوزه های مختلف و ازجمله فرش اعلام آمادگی کردند و می توانیم با این کشورها نمایشگاه های مشترک داشته باشیم.
رییس مرکز ملی فرش ایران با اشاره به اعلام آمادگی دو شرکت بزرگ چینی برای توسعه همکاری ها با ایران در سال گذشته گفت: ما هنوز ظرفیتهایمان در این زمینه آماده نیست. ما درزمینه برندینگ باید کار کنیم تا بتوانیم قدرت رقابت با سایر کشورهای بزرگ دنیا را داشته باشیم.
دستپاک تاکید کرد: بحث برندینگ و شناسنامه دار کردن فرش ایرانی جزو اولویتهای کاری ما است.
او همچنین از برگزاری کارگاه های آموزشی در حاشیه این نمایشگاه طی تفاهم نامه ای با مرکز توسعه تجارت الکترونیک برای توسعه فروش اینترنتی فرش خبرداد و گفت: از طریق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز برای ورود برندهای بزرگ کشورمان در حوزه فروش اینترنتی نظیر بازار دعوت کرده ایم تا بتوانیم فروش اینترنتی فرش دستباف ایران در جهان را توسعه دهیم.
برای خواندن اخبار مرکز ملی فرش ایران اینجا کلیک کنید.