بندر صیادی زرآباد کنارک به بندر تجاری تبدیل میشود
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: بندر زرآباد واقع در شهرستان کنارک یکی از بهترین بنادر صیادی و شیلاتی کشور است که تبدیل این بندر از صیادی به تجاری با فعالیت صادراتی گسترده از اولویتهای توسعه و زمینهساز اشتغالزایی با نگاه بومیگرایی در جنوب استان و سواحل مکران است.
به گزارش پویش خبر، بهروز آقایی با تشریح برخی فعالیت بندری و ظرفیتهای اقتصادی، تجاری و ترانزیتی چابهار اظهار داشت: راهاندازی مجدد ترمینال مسافری بین المللی بندر شهید کلانتری چابهار پس از تعطیلی چند ساله میتواند به جذب گردشگر کمک کند که انتظار میرود راهکارهایی مناسب جهت بهرهمندی از این ظرفیت بینظیر ارائه شود و دستگاههای متولی نیز در این راستا همکاری لازم را با ادارهکل بنادر و دریانوردی داشته باشند.
وی رفع مشکلات کارگاههای شناورسازی سیستان و بلوچستان و احیای این صنعت را خواستار شد و افزود: ۱۲ کارگاه شناورسازی در استان وجود دارد که در صورت احیای آن ظرفیت اشتغال هزار و ۲۰۰ نفر و همچنین تولید سالیانه ۵۰۰ شناور فراهم میشود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان به نشستهای مختلف درخصوص ساماندهی و مدیریت سواحل این استان اشاره کرد و گفت: در این نشست تعدادی از درخواستهای سرمایهگذاری واصله به دبیرخانه ساماندهی و مدیریت سواحل استان نیز بررسی و تعیین تکلیف شد که امیدواریم حجم سرمایهگذاریها بیشتر شود.
آقایی با قدردانی از تلاشهای مسئولان بویژه استاندار سیستان وبلوچستان برای حل مشکلات صادرات و واردات، ورود و خروج کالا و مسافر در بندر چابهار، افزود: برای راهاندازی مجدد خط مسافری دریایی چابهار– عمان، باید به همه دستگاهها ابلاغ شود تا جهت استقرار نیروها و سایر امکانات و خدمات مورد نیاز در ترمینال مسافری بین المللی بندر شهید کلانتری اقدام کنند.
وی بر ساخت جاده دسترسی از مبدا بندر چابهار به طرف نیکشهر و ایرانشهر تاکید کرد و گفت: چابهار برای تسهیل در جابجایی کالا نیازمند جاده دوبانده است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید