اتحادیه اروپا کمک ٧ میلیاردی فرانسه به ایرفرانس را تایید کرد
روز دوشنبه ۴می نهادهای ناظر بر رقابت اتحادیه اروپا کمک ٧ میلیارد یورویی دولت فرانسه به شرکت هواپیمایی ایرفرانس را تائیدکرد
به گزارش سرویس بین الملل پویش خبر،روز دوشنبه ۴می نهادهای ناظر بر رقابت اتحادیه اروپا کمک ٧ میلیارد یورویی دولت فرانسه به شرکت هواپیمایی ایرفرانس را تائیدکرد.
این نهاد اعلام کرد: کمک نقدی تعلق یافته به ایرفرانس،شوک اقتصادی حاصل از شیوع ویروس کرونا را برای این شرکت راحت تر خواهد کرد
مارگات وستگر در بیانیه خود آورده است: این وام ٧ میلیارد یورویی دولت فرانسه،ایرفرانس را در مقابل ضربه شدید اقتصادی از شیوع همه گیر ویروس کرونا قادر به مقاومت میکند.
در پی شیوع ویروس کرونا و اجرای طرح قرنطینه شهرهاولغو تمامی پرواز ها باعث شد تا تمام شرکت های هواپیمایی اروپا متحمل ضرر و زیان اقتصادی شوندو از دولت ها تقاضای کمک مالی کنند.
شرکت هواپیمایی ایرفرانس یکی از بزرگترین شرکت های هواپیمایی است که در پی شیوع همه گیری ویروس کرونا متحمل خسارت شد است.
گفتنی است وزیراقتصاد فرانسه چندی پیش اعلام کرده بود دولت فرانسه تحت هر شرایطی از شرکت های پرچمدار صنعت فرانسه حمایت خواهد کرد و دولت برای نجات شرکت های بحران زده ترس و ابایی از ایفای نقش یک سهامدار بزرگ را ندارد.
دولت فرانسه از ١٧ مارس طرح قرنطینه را در سطح کشور به اجرا گذاشته و در پی همین موضوع تمام کسب و کارهای غیر ضروری تعطیل شده اند.
قرنطینه شدن فرانسه ناشی از شیوع ویروس کرونا باعث شد شرکت های هواپیمایی و خودروسازی با بیشترین افت در فروش و درآمد روبرو شوند.
تاکنون ١۶٨,۵١٨ نفر در فرانسه مبتلا شده اند از میان آنها ٢۴,٨٩۵ نفر جان باخته اند