سهمیه زنان در پستهای مدیریتی شهرداری تهران ۳۰ درصد افزایش پیدا میکند
به گزارش پویش خبر؛ زهرا بهروزآذر با اشاره به برنامه های اداره کل امور بانوان در سال جاری اظهارداشت: طبق برنامه های سوم توسعه در سه محور توانمندسازی زنان شهر و به طور خاص زنان سرپرست خانوار، افزایش ۳۰ درصدی سهمیه زنان در پست های مدیریتی و رفع فضاهای بی دفاع شهری و توسعه عادلانه […]
به گزارش پویش خبر؛ زهرا بهروزآذر با اشاره به برنامه های اداره کل امور بانوان در سال جاری اظهارداشت: طبق برنامه های سوم توسعه در سه محور توانمندسازی زنان شهر و به طور خاص زنان سرپرست خانوار، افزایش ۳۰ درصدی سهمیه زنان در پست های مدیریتی و رفع فضاهای بی دفاع شهری و توسعه عادلانه خدمات و افزایش سرانه های جنسیتی برنامه ریزی شده است.
وی گفت: اولویت برنامههای اداره کل امور بانوان زنان خانهدار هستند که در این خصوص تابستان امسال برنامهها را با «طرح امید» آغاز کردیم.
بهروزآذر افزود: براساس این طرح، برای زنان خانه دار کارگاههایی در خصوص پسماند، ایمنی، آتش نشانی، محیط زیست، کارآفرینی، گردشگری و مدیریت مصرف انرژی برگزار میشود که تاکنون بیش از ۳ هزار نفر در آن شرکت کردهاند.
مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران با اشاره به اینکه سازمان پسماند شهرداری در خصوص تفکیک پسماند از مبدا در این طرح مشارکت دارد، اظهارداشت: استقبال از دورههای تفکیک پسماند از مبدا بسیار خوب و نتایج آموزشها بسیار مفید بود.
وی از همراهی وزارت نیرو در آموزش طرح امید خبر داد و گفت: در این بخش توسط وزارت نیرو آموزشهای اولیه مدیریت مصرف انرژی در مناطق ۲۲ گانه به زنان خانه دار داده شد.
بهروزآذر با اشاره به برگزاری کارگاههای آموزشی با همکاری سازمان آتش نشانی افزود: بخش دیگری از کارگاههای آموزشی اطفاء حریق و آموزشهای لازم برای پیشگیری از آتش سوزی است چرا که آگاهی بانوان خانه دار در بحث پیشگیری و اطفاء اولیه حریق بسیار حیاتی است و اگر آنها هوشمندانه با حوادث برخورد کنند، میتوانند از وقوع یک حادثه پیشگیری کنند.
وی، هدف از برگزاری کارگاههای گردشگری طبیعت را حفظ بهتر و بیشتر محیط زیست عنوان کرد و گفت: زنان در گردش های خانوادگی به عنوان متولیان هماهنگی اعضای خانواده هستند که بستههای اولیه برای پیک نیک را آماده میکنند، اگر آنها بدانند در این گردشها از چه وسایلی استفاده کنند به طور حتم صدمات کمتری به طبیعت وارد میشود.
مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران با اشاره به برگزاری کارگاههای کارآفرینی و برنامههای «عصر مستند» برای دختران جوان افزود: در این برنامهها علاوه بر پخش مستندهایی در حوزه زنان، گفت و گو و بررسی فیلم هم انجام میشود، عصر مستند به طور آزمایشی در مناطق ۳ و ۱۷ در حال اجرا است.
بهروزآذر، تلاش برای اشتغال امن را از برنامههای مربوط به زنان سرپرست خانوار عنوان کرد و اظهارداشت: اشتغال این زنان در مراکز کوثر را داریم و برنامههای مطالعاتی برای بهبود وضعیت اشتغال آنان را دنبال می کنیم.
وی گفت: معاونت زنان ریاست جمهوری به دنبال برنامه «اقدام و عمل» این معاونت، متولیان اصلی توانمندسازی زنان سرپرست خانوار را مشخص کرده است و شهرداری تهران در این برنامه نقش شناسایی و معرفی این زنان به متولیان اصلی را دارد.
مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران نمایشگاه زنان و تولید ملی را یکی از برنامههای افزایش سرانه اشتغال برای زنان سرپرست خانواد دانست و افزود: در این نمایشگاه تلاش میکنیم ظرفیتهای جدیدی از اشتغال را برای زنان سرپرست خانوار فراهم کنیم و ظرفیت اشتغال آنان را افزایش دهیم.
بهروزآذر بیان کرد: همچنین برای رفع فضاهای بیدفاع شهری کارگروه تشکیل داده و این موضوع را پیگیری و بررسی میکنیم.