پویش خبر|رسانه‌اي مستقل با رويكرد تحليلي
یکشنبه, ۱۰ام خرداد , ۱۴۰۵
  • خانه
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
    • سینما، تلویزیون و نمایش خانگی
    • تازه‌های کتاب و مطبوعات
  • اقتصاد
    • نفت و انرژی
  • بین الملل
  • صنایع‌دستی،میراث و گردشگری
  • محیط زیست و کشاورزی
  • ورزش
  • ارتباطات و رسانه
  • چند رسانه ای
    • عکس‌های خبری
    • پیشخوان مطبوعات
  • استانها
    • خوزستان
  • سبک زندگی
  • آرشیو اخبار
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • پیوندها
  • خانه
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
    • سینما، تلویزیون و نمایش خانگی
    • تازه‌های کتاب و مطبوعات
  • اقتصاد
    • نفت و انرژی
  • بین الملل
  • صنایع‌دستی،میراث و گردشگری
  • محیط زیست و کشاورزی
  • ورزش
  • ارتباطات و رسانه
  • چند رسانه ای
    • عکس‌های خبری
    • پیشخوان مطبوعات
  • استانها
    • خوزستان
  • سبک زندگی
  • آرشیو اخبار
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • پیوندها

برای جستجو تایپ کرده و Enter را بزنید

بله
ايتا
سروش
روبيكا
گپ
تلگرام
اينستاگرام
در گفتگوي پويش خبر با نماینده نور و محمود آباد در مجلس و شهردار سرخرود مطرح شد:

طرح پیاده‌راه سازی ساحلی سرخرود پایلوتی ارزشمند برای دیگر شهرهای ساحلی/ ایجاد پارک ساحلی، فرصتی برای ارتقای شاخص‌های رفاه عمومی

خبرنگار پويش خبر در بازدید از پروژه ساحلی شهر سرخرود، با "عبدالوحید فیاضی" نماینده شهرهای نور و محمود آباد و توابع در مجلس شورای اسلامی و همچنین "کبود فیروزجایی" شهردار سرخرود به گفتگو پرداخته است که مشروح اين گفتگو را در ادامه می خوانیم.
شهریور ۱۹, ۱۴۰۳ | 6 دقیقه خواندن
چاپ خبر

به گزارش پویش خبر، در ابتدا نماینده شهرهای نور و محمود آباد و… درخصوص ایجاد پارک ساحلی و پیاده راه شهر سرخرود توسط شهرداری شهر سرخرود سخن به میان آورد و از آن بعنوان یکی از طرح‎‌های بسیار قابل توجه نام برد و حریم ساحلی دریای سرخرود را یکی از جاذبه های مهم این شهر برشمرد.

“عبدالوحید فیاضی”  ضمن ابراز تاسف از عقب ماندگی شهرهای ساحلی از قبیل سرخرود ، محمودآباد، نور و… اظهار کرد: متاسفانه تاکنون آنطور که شایسته و بایسته این شهرهای توریستی است و می بایست از ساحل این شهرها استفاده گردد، از این شعاع استفاده مطلوب و در خور توجهی نشده است.

قدردانی از اجرای طرح پیاده راه سازی ساحلی سرخرود،

وی در ادامه سخنان خود ضمن قدردانی از اجرای طرح پیاده راه سازی ساحلی سرخرود، خاطرنشان کرد: نمونه این طرح می تواند الگوی بسیار خوبی و بعنوان پایلوتی ارزشمند برای دیگر شهرهای ساحلی این استان قرار گیرد.

نماینده شهرهای نور و محمود آباد همچنین خاطر نشان کرد: اتصال شهرستان‌های ساحلی با اجرای طرح پیاده راه سازی ساحلی در این استان به طور قطع مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی قرار خواهد گرفت.

فیاضی با تاکید بر اینکه سواحل را باید خانواده محور کرد، افزود: این پیاده راه سازی در واقع می تواند محل اجتماع خانواده ها باشد تا بیایند با امنیت کامل از مواهب دریا بهره مند شوند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی توجه به بخش خدمات رسانی و بهداشتی و رفاهی در این طرح را ضروری دانست و گفت: با انجام این خدمات، اشتغالزایی زیادی در نوار ساحلی سرخرود ایجاد خواهد شد.

فیاضی همچنین یادآور شد: هرچه بتوانیم در سواحل رضایت شهروندان و گردشگران را فراهم کنیم باعث افزایش رونق گردشگری خواهد شد و در این خصوص علاوه بر کسانی که زندگی خودشان را از طریق درآمدهای گردشگری این منطقه می گذرانند، به رونق اقتصادی استان نیز کمک شایانی خواهد شد.

مدیریت و برنامه ریزی برای ساماندهی رودخانه‌های منتهی به دریا

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ایجاد دیوار حائل در جنب رودخانه هراز سرخرود نیز بیان کرد: این کار باعث جلوگیری از سیلاب و زیباسازی و حفاظت از مرزهای رودخانه می‌شود و همچنین با مدیریت و برنامه ریزی می‌تواند در ساماندهی رودخانه‌هایی که منتهی به دریا می شود، نقش مهمی داشته باشد.

نماینده شهرستان‌های نور و محمود آباد در پایان ضمن تقدیر و تشکر از شهردار و مجموعه شهرداری شهر سرخرود گفت: بعنوان ناظر در مجلس شورای اسلامی و از لحاظ آن چیزی که در زمینه‌های مختلف نسبت به عملکرد شهرداری‌ها مورد نظارت و ارزیابی قرار می‌دهیم، عملکرد شهردار سرخرود قابل‌ قبول و بسیار خوب و ارزشمند است.

در ادامه این گفتگو شهردار سرخرود نیز طی سخنانی بیان کرد: درچند دهه گذشته با رشد شتابان و هوشمند شدن شهرها، توجه به انسان که صاحب و مالک فضاهای شهری است کم رنگ شده است. شاید این شتاب و پیشرفت برای رفع نیازهای انسان در آینده و کمک به کاهش اتلاف وقت او نیاز باشد.

ضرورت توجه به نشاط و سرزندگی در فضاهای شهری

“کبود فیروزجایی” اضافه کرد: متاسفانه آن چنان که به عنوان مهم ترین نیاز بشر ضرورت دارد همین نشاط و سرزندگی در فضاهای شهری می‌باشد که به آن توجه وافری نشده است و این امر موجب کاهش سرزندگی فضاهای عمومی و کاهش فضایی مناسب برای تعاملات  اجتماعی در شهرها شده است.

وی ادامه داد: در این بین مدت زمانی است بسیاری از شهرها به دنبال ایجاد سرزندگی بیشتر و تبدیل سکونتگاه‌های‌شهری به شهرهای انسان محور، فضاهایی بدون وسیله نقلیه به نام «پیاده راه» ایجاد نموده اند و به این نکته اتفاق نظر دارند که جنبه اجتماعی ایجاد و توسعه پیاده راه‌ها بسیار مهم بوده، تاجاییکه میل به رفاه، تثبیت و فلسفه وجودی این فضاهای شهری پیاده مدار را نه عملکردهای فیزیکی و ارتباطی و تقویت برخی کاربری‌ها و مسائل اقتصادی، بلکه گسترش ارتباطات و تعامالت اجتماعی ـ فرهنگی و ایجاد مقیاس انسانی در عرصه عمومی می دانند.

افزایش کیفیت زندگی و ایجاد محیطی آرام و جذاب برای شهروندان

شهردار سرخرود، هدف اصلی طراحی پیاده راه‌ها و فضاهای شهری را ارتقای کیفیت زندگی و ایجاد محیطی آرام و جذاب برای شهروندان دانست و خاطرنشان کرد: در این بین در شهرهای ساحلی ضرورت توسعه و ارتقای کیفی و بصری، همینطور مبلمان شهری را می توان برای نشاط و زیباسازی شهرهای ساحلی یک اصل حیاتی دانست و آراستگی ساحل شهری می تواند بسیاری از دغدغه‌های روحی و جسمی زندگی شهری را تعدیل کرده و زمینه فعالیت پویای شهر را فراهم کند.

فیروزجایی در خصوص ایجاد پارک ساحلی، آن را فرصتی در جهت پیاده روی و اوقات فراغت شهروندان دانست و افزود: با شرایط امروزه شهرها به وضوح میتوان به بی تحرکی شهروندان پی برد که از مهمترین عوامل عدم فعالیت‌های روزانه را می‌توان نبود بسترهای لازم دانست.

وی، ادامه داد: متاسفانه عدم ایجاد چنین بسترهای امنی تاکنون بخش مهمی از تصادفات منجر به فوت عابرین پیاده در شهرها را باعث شده است و به همین دلیل بیش از پیش وجود و ایجاد پیاده راه‌های امن با ایجاد طراحی‌های مناسب مورد نیاز شهرها می باشد تا عابرین پیاده در مقابل عوامل جوی و تهدیداتی که توسط وسایل نقلیه موتوری صورت می‌پذیرند درامان باشند و چه بسا شهروندان به دلیل  خطرات بسیاری که در مسیر پیاده روی با آن روبرو هستند، ترجیح می‌دهند که حتی مسافتهای بسیار کوتاه را با خودرو طی کنند.

شهردار سرخرود در ادامه یادآور شد: با مشاوره های تخصصی که با کارشناسان مربوطه انجام می گردد، امروزه پیاده روی بهترین فعالیت و طبیعی ترین ورزش برای کسب آمادگی جسمانی و افزایش کارکرد اجتماعی و رفع اضطراب است که می‌تواند بدون هیچگونه وسائل تحمیلی به افراد در دسترس همگان قرار گیرد.

کاهش تفریحات ناسالم با ارتقای شاخص‌های رفاهی در فضاهای شهری

فیروزجایی گفت: این مهم امروزه باید با همدلی و همکاری تمام ادارات دولتی بخصوص شهرداریها در دستور کار همگان قرارگیرد تا هرچه بیشتر پیاده راه‌های استاندارد و عاری از خطر در خیابان یا فضاهای مازاد شهرها ایجاد گردد و چه بسا همین محیط های پیاده راه، جایگزین‌هایی مناسب در کاهش وابستگی‌های نامعقول از قبیل وابستگی‌های مخرب و بی ثمر در گشت و گذارهای بی محتوای برخی از  فضای مجازی و همینطور کاهش تفریحات ناسالم از قبیل استفاده از مصرف قلیان و مراجعه به قلیان سراها را باعث گردد که می تواند به لحاظ جسمی و روحی شرایط بسیار مساعدی را برای شهروندان ایجاد نماید.

وی، در بخش دیگر از سخنان خود ضمن اشاره به افتتاح دیوار حائل رود خانه هراز در سرخرود از آن بعنوان  معضلی در ایجاد پسماندهای فاضلابی نام برد که برای شهروندان نیز  مخاطراتی را به همراه داشته است.

شهردار سرخرود: تصریح کرد با ایجاد این دیوار حائل ضمن زیبایی که به شهر می‌افزاید می توان از آن بعنوان فرصتی در خصوص ایجاد آب‌های روان و سریز آن به دریا  استفاده کرد و مشکلات بسیاری را از دوش شهر و شهروندان برداشت.

فیروز جایی در پایان سخنان خود بیان کرد: شهرداری سرخرود از تمام ظرفیت‌ها و پیشنهاداتی که در راستای ایجاد شرایط بهتر برای  رفاه حال شهروندان گردد استقبال می نماید  و پذیرای نظرات، ایده ها و پیشنهادات سازنده در این راستا خواهد بود و هدایایی نیز در این خصوص از طرف شهرداری سرخرود اهدا خواهد گردید.

کانال اطلاع رسانی بله:
https://ble.ir/puyeshkhabar
کانال اطلاع رسانی سروش:
https://splus.ir/puyeshkhabar
کانال اطلاع رسانی روبیکا:
https://rubika.ir/puyeshkhabar
کانال اطلاع رسانی ایتا:
https://eitaa.com/puyeshkhabar
کانال تلگرام:
https://t.me/puyeshkhabarir
صفحه اینستاگرام:
https://instagram.com/puyeshkhabar

همچنین بخوانید:

مشارکت شهرداری سرخرود دربزرگترین اجتماع انسانی تاریخ

پایگاه اورژانس اجتماعی در مرکز شهر سرخرود راه اندازی می‌شود

برچسب:

سرخرودشهرداري سرخرود
نوشته هاي مشابه
پایگاه اورژانس اجتماعی در مرکز شهر سرخرود راه اندازي مي‌شود

پایگاه اورژانس اجتماعی در مرکز شهر سرخرود راه اندازی می‌شود

مشارکت شهرداری سرخرود دربزرگترین اجتماع انسانی تاریخ

مطالب ديگر

خبر قبلی

 ایران بخشی از نزاع روسیه و اوکراین نیست

همدلی برای «یوز ایرانی»/«کنشگران» همپای محیط‌بانان به میدان آمدند
خبر بعدی

همدلی برای «یوز ایرانی»/«کنشگران» همپای محیط‌بانان به میدان آمدند

خبر بعدی
همدلی برای «یوز ایرانی»/«کنشگران» همپای محیط‌بانان به میدان آمدند
شهریور ۱۹, ۱۴۰۳

همدلی برای «یوز ایرانی»/«کنشگران» همپای محیط‌بانان به میدان آمدند

خبر قبلی
شهریور ۱۹, ۱۴۰۳

 ایران بخشی از نزاع روسیه و اوکراین نیست

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لوگو كار و زندگي
لوگو سكويا
بنر آلفا فایل
بنر میزبان فا

اخبار پر بحث

  • استقبال گسترده از کارزار مخالفت با امتحانات حضوری دانشجویان

  • برگزاری آیین تجلیل از نام آوران باشگاه هندبال فراز بام خائیز و تقدیر از جامعه رسانه ای

  • اطلاعیه های کرونا

  • تغییر جهت رسانه‌ای کرونا از چین به ایران

  • روند صعودی مبتلایان به بیماری کرونا در فارس

آخرین اخبار

  • خدمات فنی و مهندسی مزیت اصلی ایران در بازار تاجیکستان

  • هنر لذت بردن از زندگی

  • آمادگی ایران و اسپانیا در زمینه توسعه همکاری‌های تجاری

  • هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب، بین‌المللی نیست/ شرکت دوهزار و ۲۹۶ ناشر در نمایشگاه

  • تشریح ستون‌های اصلی نقشه راه تجاری ایران و پاکستان

  • پیشنهاد افزایش قیمت روغن خوراکی رد شد

  • توسعه صادرات غیرنفتی با محوریت رویدادهای تجاری

  • پرواز جاه طلبی با سرخ و سیاه

  • کد رهگیری چک مخدوش یا گم شد؛ تکلیف چیست؟

  • اعلام جزئیات ترخیص بدون ارز کالای ضروری وارداتی/ ترخیص بدون انتقال ارز با رعایت ضوابط

  • تمرکز صنعت شوینده بر تأمین مواد اولیه / افزایش قیمت نداشتیم

  • پشتیبانی از زنجیره تامین/ توسعه دیپلماسی تجاری راهبرد کلیدی تجارت خارجی

  • محیط‌زیست؛ اخلاقِ فراموش‌شده قرن بیست‌ویکم

  • هشتمین شماره مجله «کار و زندگی» منتشر شد

  • بازگشت به خانه مهربانی/ «مهرورزی» گمشده‌ای در میان هیاهوی جامعه

  • آیا خرس‌های قرمز ولنتاین را پررونق می‌کند!

  •  سریال جدید سعید آقاخانی در آستانه پخش

  • اوراسیا به مثابه نمونه موفق دیپلماسی تجاری/رفع گلوگاه‌های صادرات و واردات با اصلاح سیاست‌های ارزی

  • کالابرگ دهک‌های ۸، ۹ و ۱۰ شارژ شد

  • برگزاری اولین نشست سه‌جانبه وزرای حمل و نقل ایران، ترکیه و ازبکستان در استانبول

  • حذف ارز چند نرخی زمینه‌ساز رونق صادرات و تولید 

  • حضور همراه اول در دوازدهمین نمایشگاه الکامپ و دولت هوشمند مازندران

  • بازگشت هواپیمای «ویکتور» به ناوگان عملیاتی هواپیمایی کاسپین پس از انجام چک سنگین C

  • تصمیمات جزیره‌ای، اقتصاد دستوری و آشفتگی ارزی نفس تولید را تنگ کرد

  • از کارخانه تا خانه/ روایت زنانه‌شدن نیروی کار در هفتمین شماره «کار و زندگی»

  • زنان، تولید و گمرک؛ حلقه پنهان زنجیره ارزش صادرات

  • زنانه‌شدن نیروی کار و آینده تجارت خارجی ایران

  • بازنمایی زنانه‌شدن نیروی کار در رسانه‌ها: تصویر، روایت و تأثیر بر فرهنگ کار

  • زنانه‌شدن نیروی کار: بازتعریف فرهنگ اشتغال و قدرت اجتماعی زنان

  • درخواست امکان خرید سابقه بیمه دانشجویی فارغ‌التحصیلان قدیمی

  • خانه
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
    • سینما، تلویزیون و نمایش خانگی
    • تازه‌های کتاب و مطبوعات
  • اقتصاد
    • نفت و انرژی
  • بین الملل
  • صنایع‌دستی،میراث و گردشگری
  • محیط زیست و کشاورزی
  • ورزش
  • ارتباطات و رسانه
  • چند رسانه ای
    • عکس‌های خبری
    • پیشخوان مطبوعات
  • استانها
    • خوزستان
  • سبک زندگی
  • آرشیو اخبار
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • پیوندها
logo-samandehi
ایتا
بله
سروش
روبيكا
گپ
تلگرام
اینستاگرام
فید

نقل و نشر مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

  • خانه
  • جامعه
  • فرهنگ و هنر
    • سینما، تلویزیون و نمایش خانگی
    • تازه‌های کتاب و مطبوعات
  • اقتصاد
    • نفت و انرژی
  • بین الملل
  • صنایع‌دستی،میراث و گردشگری
  • محیط زیست و کشاورزی
  • ورزش
  • ارتباطات و رسانه
  • چند رسانه ای
    • عکس‌های خبری
    • پیشخوان مطبوعات
  • استانها
    • خوزستان
  • سبک زندگی
  • آرشیو اخبار
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • پیوندها