لزوم اصلاح اساسنامه سازمان غذا و دارو با حضور بخشخصوصی
به گزارش پویش خبر، کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران طی نامهای به وزیر صمت از وی خواستار مشارکت بخشخصوصی در تصمیمگیریها در حوزه این بخش شد.
متن نامه انجمن صنایع غذایی به شرح ذیل است:
انجمن صنایع غذایی باعضویت تشکلهای ملی صنعت غذا از جمله؛ بیسکویت، شیرینی و شکلات، صنایع لبنی، صنایع کنسرو، فرآوردههای گوشتی و … نقش تاثیرگذاری در زمینه سلامت جامعه را دارد.اساسنامه سازمان غذا و دارو در حال اصلاح بوده و با توجه به ماده ۲ و ۳ قانون بهبود مستمر کسب و کار می بایست در جریان این اصلاح از نمایندگان بخش خصوصی دعوت به عمل آمده و نظرات تشکلهای مربوطه اخذ گردد.
لذا نظر به اینکه این بخش نظرات و پیشنهادات اثرگذاری در تصویب اساسنامه دارند؛ خواهشمند است در صورت صلاحدید
دستور فرمایید ضمن توقف فوری این موضوع که در دستور کار هیأت وزیران قرار دارد؛ تمهیدات لازم را جهت برگزاری جلسه اخذ نظرات بخش خصوصی در این مورد مهم فراهم گردد.