مجموع صادرات شرکت های بزرگ فولادی در ماه اسفند گذشته، 52 هزار و 555 تن بود که نسبت به میزان صادرات سال 97، حدود 14 درصد رشد داشت.

به گزارش پویش خبر، صادرات فولاد توسط فولادسازان بزرگ کشور طی ۱۲ ماهه ۹۸ حدود ۷ میلیون و ۳۳ هزار و ۶۷۸ تن انواع شمش و محصولات فولادی (بلوم، بیلب، اسلب، تیرآهن، انواع ورق، میلگرد، انواع کلاف، آهن اسفنجی، بریکت و غیره) صادر کردند. این رقم در مدت مشابه سال ۹۷ حدود ۵ میلیون و ۵۱۵ هزار تن بود.

از این میزان، شرکت های فولاد خوزستان یک میلیون و ۸۳۷ هزار و ۶۶۰ تن، فولاد مبارکه یک میلیون و ۴۵۰ هزار و ۳۴۷ تن، ذوب آهن اصفهان یک میلیون و ۱۵۸ هزار و ۹۶۵ تن، فولاد کاوه جنوب ۹۳۱ هزار و ۸۹۰ تن، فولاد هرمزگان ۸۱۵ هزار و ۴۱۱ تن، معدنی و صنعتی چادرملو ۳۶۵ هزار و ۱۰۲ تن، فولاد خراسان ۲۳۵ هزار و ۶۳ تن، صبا فولاد ۱۴۶ هزار و ۷۹۴ تن، فولاد آلیاژی ایران ۵۹ هزار و ۹۴۹ تن، فولاد بناب ۳۲ هزار و ۴۹۷ تن، صادرات داشتند.

همچنین، مجموع صادرات شرکت های بزرگ فولادی در ماه اسفند گذشته، ۵۲ هزار و ۵۵۵ تن بود که نسبت به میزان صادرات سال ۹۷، حدود ۱۴ درصد رشد داشت.

بدون شک ثبت رکورد فولاد سفید دشت و افتتاح طرح فولادی کرمان اقدامات دلگرم کننده ای برای رسیدن به این مهم بوده است.

امید است  این روند رو به رشد صادرات فولاد در کشور با حمایت مسئولان همراه باشد.

زادبوم با اشاره به اقدامات انجام شده در جهت تدوین بسته حمایت از صادرات غیرنفتی سال ۱۳۹۹، گفت: پس از اخذ نظرات اعضای کارگروه توسعه صادرات، نسبت به طرح موضوع در کارگروه اعلامی از سوی معاون اول رئیس جمهوری اقدام و سپس جهت تصویب و ابلاغ به دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ارسال خواهد شد.

دبیر کارگروه توسعه صادرات، ضمن تقدیر و تشکر از روسای سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور به ویژه استان‌های مرزی، ارسال اطلاعات وضعیت زیرساخت‌های صادراتی و تجاری استان‌ در جهت برنامه‌ریزی تخصیص مشوق‌های صادراتی را با اهمیت عنوان کرد.

زادبوم در پایان، ‌برنامه‌های سازمان توسعه تجارت ایران در جهت حمایت از صادرکنندگان را در دو بعد کوتاه مدت (شرایط کرونا) و میان مدت (شرایط پساکرونا ) اعلام کرد و برنامه‌ریزی در این خصوص را اولویت اصلی سازمان توسعه تجارت ایران دانست.

  • منبع خبر : شاتا